fbpx

Tarieven

TARIEVEN

Verzamel je vrienden, familie of collega’s en boek een zenuwslopende, maar vooral erg leuke beleving. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Betalen kan vooraf online of achteraf op locatie.

Wij zijn open van woensdag t/m vrijdag tussen 19:00 en 23:00, en op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 23:00 uur. De laatste groep start om 21:00.

ESCAPE ROOM ‘DUO’
2 personen

per spel (incl. 1 drankje p.p.)

€99,50

ESCAPE ROOM ‘GROEP’
3-6 personen

per spel (incl. 1 drankje p.p.)

€129,50

Kortingen

Volg ons op facebook om te profiteren van onze actuele acties. Gedurende het hele jaar bieden wij de volgende korting:

10% korting voor studenten. Minstens de helft van de groep moet in het bezit zijn van een geldige studentenkaart. Gebruik de vouchercode: STUDENT

Bedrijven

Voor zakelijke klanten bieden wij op maat gemaakte ervaringen. Maak je teambuilding compleet met een bezoek aan onze escape room. Niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Ontdek hoe jij en jouw collega’s omgaan met hectische situaties. Wie van de groep ontpopt zich als een ware leider? Een escape room ervaring levert gegarandeerd een hoop gesprekstof op voor de rest van de dag! E-mail voor meer informatie naar info@teamtrapped.com.

Wij onderhouden goed contact met naburige horecagelegenheden. Met plezier organiseren wij gecombineerde bezoeken inclusief eten en drinken. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden! Bel ons op +31 (0)77 20 86 20 4 of stuur een email naar info@teamtrapped.com.