fbpx

Online Escape

ONLINE ESCAPE

Unsolved Mystery is een escape room game voor thuis, maar dan in een event vorm. De teams die zich inschrijven spelen allemaal tegelijkertijd. Dit gaat volgens ons een extra dimensie meegeven aan het spel. Hoe? Daar kom je achter als je meespeelt.

Unsolved Mystery is een samenwerking tussen drie escape rooms. Tijdens de coronacrisis moesten wij onze deuren sluiten, maar niets doen zit niet in onze aard. In plaats van onze gasten naar ons laten komen, brengen wij ons verhaal naar de gasten. Vele zoom calls, telefoontjes en appjes hebben tot ons eerste mysterie geleid.

Unsolved Mystery 1 – Disappeared

Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

€ 34,50 per team
Moelijkheid: Uitdagend

Unsolved Mystery 2 – CII

Jullie krijgen bericht van het onderzoeksteam van Bureau Parkhaven dat ze meer informatie hebben gevonden over CII, ofwel Cranium Import Incorporated. Ze willen graag betrekken in dit onderzoek en vragen om naar het bureau te komen. De bende die Wendy heeft ontvoerd doet aan mensensmokkel en mensenhandel. De familie van Wendy lijkt hier connecties mee te hebben. Welke connecties en waarom ze Wendy hebben ontvoerd is nog onduidelijk. Aan jullie de taak om dit verder te onderzoeken.

Dit is het vervolg op Unsolved Mystery 1, Disappeared. Speel eerst deel 1 voor het volledige verhaal.

€ 34,50 per team
Moelijkheid: Uitdagend