fbpx

Online Escape

ONLINE ESCAPE

SPEEL MET VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S EEN ONLINE ESCAPE VANUIT THUIS

Trommel je vrienden op en speel vanaf jouw eigen bank één van onze spannende online escape beleving. Gewoon aan de keukentafel of met je laptop op schoot! Haal borrelhapjes in huis en zet de drankjes koud. Een avondvullend programma waarbij je de hulp van je vrienden goed kunt kunt gebruiken.

Je koopt het spel aan en bepaalt vervolgens zelf een datum en tijdstip waarop je wilt spelen. Net als in een escape room kom je in een spannend verhaal terecht en los je puzzels op die je steeds verder in het spel brengen.

Wil je met jouw team meedoen, maar kun je niet bij elkaar zijn? Geen enkel probleem. Zet een videoverbinding op, met de inlogcode kun je allemaal het spel tegelijkertijd bekijken, zodat jullie lekker samen kunnen puzzelen.

Unsolved Mystery 1 – Disappeared

Je staat op de parkeerplaats bij het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

€ 34,50 per team
Moelijkheid: Uitdagend

Unsolved Mystery 2 – CII

Jullie krijgen bericht van het onderzoeksteam van Bureau Parkhaven dat ze meer informatie hebben gevonden over CII, ofwel Cranium Import Incorporated. Ze willen graag betrekken in dit onderzoek en vragen om naar het bureau te komen. De bende die Wendy heeft ontvoerd doet aan mensensmokkel en mensenhandel. De familie van Wendy lijkt hier connecties mee te hebben. Welke connecties en waarom ze Wendy hebben ontvoerd is nog onduidelijk. Aan jullie de taak om dit verder te onderzoeken.

Dit is het vervolg op Unsolved Mystery 1, Disappeared. Speel eerst deel 1 voor het volledige verhaal.

€ 34,50 per team
Moelijkheid: Uitdagend