fbpx

Groepen

Escape Rooms voor Grote Groepen

Op zoek naar een verrassende activiteit in Venlo?

Voor jullie aankomende teamuitje al eens een escape game overwogen? Een escape game bevat alle ingrediënten om van jullie uitje een succes te maken. Team Trapped biedt verschillende escape rooms en escape kisten voor grote groepen. Allemaal voorzien van een uniek verhaal waardoor je werk even naar de achtergrond kan verdwijnen. Een gezonde doses spanning en sensatie en puzzels die de hersenen prikkelen. Plus, de enige manier om te slagen is door nauw samenwerken.

Ontdek hoe jij en jouw collega’s omgaan met hectische situaties. Wie van de groep ontpopt zich als een ware leider? Een escape room ervaring levert gegarandeerd een hoop gesprekstof op voor de rest van de dag!

Ontsnap voor even aan de realiteit en creëer samen een onvergetelijke herinnering waarover jullie nog lang zullen napraten.

Escape Rooms voor Grote Groepen

Team Trapped biedt 3 prachtige escape rooms waar in totaal tot maar liefst 18 personen tegelijkertijd uitgedaagd kunnen worden. Elke speelronde neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Aan twee speelrondes kunnen dus 36 personen deelnemen in 3 uur tijd. Normaalgesproken hanteren wij standaard starttijden maar voor grote groepen vanaf 18 personen kan hier maandag t/m vrijdag in overleg van afgeweken worden.

Wenst u meer informatie of wilt u een aanvraag doen vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Teamwork       18 personen       Totaalbeleving

Escape Kisten voor Grote Groepen

Onze escape kisten zijn een unieke manier om de escape room beleving toe te voegen aan jullie bedrijfsuitje of evenement op locatie. Deze mobiele puzzelkisten zitten boordevol uitdagende puzzels en verborgen geheimen. Net als bij een echte escape room ontrafel je het mysterie rondom een spannend verhaal. Een escape kist duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur en is geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Maar wat een escape kist anders maakt dan een fysieke escape room is de mogelijkheid om deze eenvoudig zelf te resetten. Je huurt dus een escape kist voor één of meerdere dagen en speelt deze zo vaak als je wilt.

Wij beschikken bij Team Trapped op dit moment over 2 verschillende escape kisten: De Rattenvanger en Blackbeard’s Treasure. Van beide kisten zijn twee exemplaren beschikbaar. Dus per speelronde kunnen 2 x 2 groepen tegen elkaar strijden voor de snelste tijd. Dit is vooral leuk voor bedrijven en teams waar een gezonde dosis competitie aan de orde van de dag is. Zo kunnen elk uur tot 24 personen spelen.

Op eigen locatie       24 personen       competitie

Voordelen van een avontuurlijke activiteit bij Team Trapped:

  • Centraal gelegen in het centrum van Venlo en omringd door talloze cafe’s en restaurants.
  • Locaties met vergaderruimte en opties voor catering op loopafstand.
  • Een escape room duurt ongeveer 1,5 uur waardoor een bezoek goed gecombineerd kan worden met een lunch, diner of andere activiteit.

Enkele aandachtspunten om in acht te nemen:

  • Onze escape rooms zijn verdeeld over twee locatie die op 2 minuten lopen afstand van elkaar liggen. Het Verzet – Bolwaterstraat 13, The Blind Tiger & The Attic – Peperstraat 6A.
  • Beide locaties zijn gelegen in het centrum van Venlo waar in de directe omgeving over het algemeen betaald parkeren geldt. Parkeren kan langs de Maaskade of in de omliggende Q-park parkeergarages.
  • List item

Contactformulier


Escape RoomsEscape KistenEscape Rooms & Escape KistenSpaken & Kraken (mei 2020)
Jouw gegevens

Reeds geboekt door: