fbpx

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is er een minimum leeftijd voor deelnemers?

Nee, onze escape room is geschikt voor jong en oud. Echter, kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een ouder/voogd en minstens één deelnemer dient 18 jaar of ouder te zijn.

Kunnen wij met meer dan 6 personen deelnemen?

Het Verzet is ontworpen voor maximaal 6 personen. Groepen groter dan 6 personen worden daarom opgesplitst in meerdere groepen van minimaal 2 deelnemers.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Helaas niet.. Onze entree ligt twee treden hoger dan straatniveau. De escape room is gelijkvloers maar niet alle ruimtes binnen de escape room zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Is het mogelijk om iets te eten en drinken?

Na de escape room is er de gelegenheid voor een drankje. Voor een hapje eten kunnen jullie terecht in het centrum van Venlo. Van een snelle hap tot een complete maaltijd. Hier kun je gezellig napraten over jullie ervaring bij Team Trapped.

Waar kan ik parkeren?

Omdat wij gevestigd zijn in de binnenstad van Venlo, zijn wij enkel te voet bereikbaar.
Auto: Er zijn verschillende parkeergarages op loopafstand in de buurt.Nolensplein (2 min); Q-Park Centrum Maasboulevard (4 min); Maaswaard (8 min).
Trein: Station Venlo (10 min)
Bus: Lijn 2, 83; Bushalte Mgr. Nolensplein (4 min)

Zijn er ook Algemene Voorwaarden?

Jazeker! Team Trapped Algemene Voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden.

Kostenloos annuleren of wijzigen van je tijdslot kan tot 72 uur voor aanvang van de reservering. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Heb je een andere vraag?

Onze website biedt een zo compleet mogelijk overzicht met alle informatie die je nodig hebt. Toch kan het zijn dat je nog een andere vraag hebt.

Neem in dat geval contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@teamtrapped.com.