fbpx

FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is er een minimum leeftijd voor deelnemers?

Nee, onze escape rooms zijn geschikt voor jong en oud. Echter, kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een ouder/voogd en minstens één deelnemer dient 18 jaar of ouder te zijn.

Kunnen wij met meer dan 6 personen deelnemen?

Beide escape rooms zijn ontworpen voor maximaal 6 personen. Groepen groter dan 6 personen worden daarom opgesplitst in meerdere groepen van minimaal 2 deelnemers.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Helaas is het historische pand waarin wij gevestigd zijn niet bepaald rolstoelvriendelijk. Beide escape rooms bevinden zich op de bovenverdiepingen en er is geen lift aanwezig.

Is het mogelijk om iets te eten en drinken?

Onze locatie leent zich tot onze spijt niet voor het serveren van eten en drinken. Het centrum van Venlo beschikt over een gevarieerd aanbod horecagelegenheden. Van een snelle hap tot een complete maaltijd. Hier kun je gezellig napraten over jullie ervaring bij Team Trapped.

Waar kan ik parkeren?

Omdat wij gevestigd zijn in de binnenstad van Venlo, zijn wij enkel te voet bereikbaar.
Auto: Er zijn verschillende parkeergarages op loopafstand in de buurt. Nolensplein (2 min); Q-Park Centrum Maasboulevard (4 min); Maaswaard (8 min).
Trein: Station Venlo (10 min)
Bus: Lijn 2, 83; Bushalte Mgr. Nolensplein (4 min)

Zijn er ook Algemene Voorwaarden?

Jazeker! Team Trapped Algemene Voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden.

Kostenloos annuleren of wijzigen van je tijdslot kan tot 72 uur voor aanvang van de reservering. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Heb je een andere vraag?

Onze website biedt een zo compleet mogelijk overzicht met alle informatie die je nodig hebt. Toch kan het zijn dat je nog een andere vraag hebt.

Neem in dat geval contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@teamtrapped.com.