Blind Tiger Reserveren

RESERVEREN

Klik op een dag in de kalender om de beschikbare tijden te zien. Kies vervolgens de gewenste tijd en voer uw contact gegevens in. Betaal veilig met iDEAL, Creditcard of PayPal. Tijden sluiten 24 uur voor aanvang van de starttijd. Wil je een boeking voor dezelfde dag maken, bel ons dan op +31 (0)848695860 om er zeker van te zijn dat er nog een tijdslot vrij is. Lees ook de belangrijke informatie onder de kalender.

The Blind Tiger

Belangrijke Informatie

Reserveer jouw spel bij voorkeur een dag van tevoren. Wil je een boeking voor dezelfde dag maken, bel ons dan op +31 (0)848695860 om er zeker van te zijn dat er nog een tijdslot vrij is.

Personen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden door een ouder/voogd en minstens één deelnemer dient 18 jaar of ouder te zijn.

Wees op tijd, maar niet eerder dan 10 minuten voor de start van het spel in verband met het gebrek aan ruimte in onze accomodatie.

Je ontvangt een bevestiging van jouw reservering per e-mail. Als je om wat voor reden dan ook geen e-mail ontvangen hebt, laat het ons dan weten om er zeker van te zijn dat jouw reservering gelukt is. Stuur een e-mail naar booking@teamtrapped.com.

Annuleren of wijzigen van de reservering kan tot 3 dagen vóór de starttijd. Binnen 72 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Door het maken van een reservering, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Voor zakelijke evenementen, feesten en partijen, stuur ons gerust een e-mail naar info@teamtrapped.com.